OVER ONS

Inspecter B.V. is in 2015 opgericht door een groep ondernemers van heel verschillende achtergrond die perspectief zien in big data en zich daarom verenigd hebben in Inspecter. Onze kracht ligt in correcte en volledige data op het gebied van ruimtelijke ordening, en de mogelijkheid die we met onze viewers bieden om deze data te interpreteren samen met andere data die u belangrijk vindt. Dit is nog maar net het begin is: er is nog zoveel data die eigenlijk niet gebruikt wordt.  

[ GEMAKKELIJK EN SNEL INFORMATIE VANUIT UW PERSPECTIEF ]

ONZE MISSIE

Onze missie is om gestructureerde en gefocuste informatie op tijd en gebruiksvriendelijk aan te bieden. Wij stellen daardoor onze klanten in staat kosten te besparen,  een voorsprong te nemen op de concurrentie en het roer in eigen handen te nemen.

Wij realiseren die missie door gebruik te maken van een database waarin alle bestemmingsplannen volledig zijn opgenomen. Onze software doet elke nacht zijn rondje langs de data bases van de gemeentes en slaat alle nieuwtjes op. We hebben dus altijd alle laatste gegevens en veranderingen in huis en kunnen deze nieuwtjes plaatsen tegen de historische achtergrond van de bestemmingsplannen.

Onze toegevoegde waarde is niet alleen de volledigheid, versheid en correctheid van de big data. Wij presenteren deze data bovendien op een manier die onze klant in staat stelt heel snel en gemakkelijk die kennis te krijgen die voor hem weetwaarde heeft. En die hij bovendien kan combineren met allerhande andere data. Inspecter is op deze wijze een big data leverancier die niet alleen alle nieuwe ontwikkelingen tijdig aanlevert, maar deze big data ook nog eens in hap klare brokken aanlevert en bovendien de mogelijkheid biedt om deze stukken informatie te combineren met allerhande andere data, zodat je een analytisch tool krijgt.

ONS TEAM

Henk van Gelderen

Henk van Gelderen

General Manager

General Manager met verleden in  retail en consumer goods. Heeft een passie voor aansturing en bedrijfsorganisatie. 

Robert Savelkoul

Robert Savelkoul

Founder and Creator

Process Manager. Ontwikkelt, ontwerpt en bouwt retail projecten. Zijn passie is het ontsluiten en bereikbaar maken van big data.

Ingrid van Sloun

Ingrid van Sloun

Sales and Marketing

Een ervaren marketing- en salesprofessional, de motor achter de acquisitie voor Inspecter. 

Jan Paul van den Berg

Jan Paul van den Berg

Development and Improvement

Strategisch consultant op het niveau van raad van bestuur en directie. 

CONTACT

Inspecter B.V.
Mauritsweg 22
6171 AH Stein

06 505 23 642
weetwaarde@inspecter.nl

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht.