GIS en Data Verrijking

Omdat wij op perceelniveau werken, volgens het Nederlandse kadaster, kunnen we heel goed omgaan met GIS en dus met geo-data, datamodellen, procesmodellen, kaarten en metadata. Eigenlijk is het zo: wij weten precies waar we ons bevinden, en kunnen onze data met betrekking tot ruimtelijke ordening daarom ook effectief combineren met andere data. Bijvoorbeeld data op sociaal-demografisch vlak, maar ook infrastructuurdata, of alle locaties van uw bedrijf.


PROVIEWER
Met onze ProViewer is het mogelijk om deze data lagen aan- en uit te zetten, weg te halen, toe te voegen. De ProViewer is een platform waarop u de voor u relevante data kunt plaatsen, zodat u de analyse kunt maken die voor u belangrijk is.


Op het ProViewer platform kunt u ook verschillende data koppelen. Bijvoorbeeld een woningcorporatie kan aan de eigen locaties alle 3D-BIM data van elke woning koppelen, zodat men altijd weet waar de data zijn en hoe je die kunt bereiken.


INSPECTERINSIDE
Een andere koppeling is een nieuw product dat we ontwikkeld hebben en dat we InspecterInside noemen: interieur scans die de binnenkant van het object exact opmeten en u in staat stellen door het object heen te wandelen. Enerzijds kunnen de precieze metingen worden omgezet in volledige 3D-BIM data. Anderzijds kunt u voorwerpen en plaatsen binnen het object taggen en voorzien van data: bijvoorbeeld de precieze specificaties van een slot, of een of ander apparaat, of de exacte kleur van een deur. Op deze wijze kan er beter en sneller worden gewerkt. Dit product is met name interessant voor beheerders en onderhoudsbedrijven.

[ GEMAKKELIJK EN SNEL INFORMATIE VANUIT UW PERSPECTIEF ]

CONTACT

Inspecter B.V.
Mauritsweg 22
6171 AH Stein

06 505 23 642
weetwaarde@inspecter.nl

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht.