BESTEMMINGSPLANNEN ARCHIEF 

 

 

 

Bestemmingsplannen van de overheid wisselen regelmatig, en kunnen elkaar soms in hoog tempo opvolgen. De gevolgen voor fysieke en wettelijk partijen kunnen enorm zijn.

 

Op onze ProViewer staan de bestemmingsplannen gearceerd. U kunt altijd doorklikken naar het bestemmingsplan dat op dit moment geldt. Maaar wat als wilt weten hoe het voorgaande bestemmingsplan eruit zag?

 

Als enige in Nederland beschikken we over een aparte, goed toegankelijke data bank met alle digitale bestemmingsplannen sinds 2010. Dit product geeft veel inzicht in wat er in het verleden is gebeurd en afgesproken, en welke stappen zijn gezet naar het huidige bestemmingsplan. Deze gegevens zijn natuurlijk een belangrijk tool voor de advocatuur, maar verder voor een ieder die de historische ontwikkeling wil volgen. Ruimtelijke plannen hebben een verleden, en gaan over rechten en verplichtingen die in het verleden zijn aangegaan, dat zijn vaak hele belangrijke gegevens.

 

Zoals bij alles wat Inspecter levert zijn onze data 100% correct en volledig. Onze bestemmingsplannen zijn daarom geschikt om ingebracht te worden in de dossiers, die bijvoorbeeld in de Hoge Raad worden behandeld.

De inspecter zoekterm technologie kan evengoed als bij onze bekendmakingsdienst worden ingezet. Daardoor kunt u snel en precies al die informatie boven tafel halen die u nodig heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ GEMAKKELIJK EN SNEL INFORMATIE VANUIT UW PERSPECTIEF ]

CONTACT

Inspecter B.V.
Mauritsweg 22
6171 AH Stein

06 505 23 642
weetwaarde@inspecter.nl

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht.