Alle bekenmakingen op De PROVIEWER

Wij leveren alle bekendmakingen van de Nederlandse overheden op het gebied van ruimtelijke plannen op onze eigen ProViewer. De ProViewer wordt dagelijks verversd met alle nieuwe overheidsbekendmakingen op gebied van ruimtelijk ordening. De ProViewer geeft altijd heel Nederland weer. U kunt de ProViewer gebruiken als informatie bron voor acquisitie van nieuwe locaties, maar ook als beheerstool. 

De ProViewer is intuitief, vriendelijk in gebruik en heel flexibel. U kunt de viewer verrijken met andere data, verschillende data layers over elkaar heenleggen. 

U kunt al je eigen locaties opnemen, en dan een straal instellen rond deze locaties. U kunt ook gewoon zelf inzomen op welke postcode dan ook en dan zelf schalen welk gebied u wilt zien. De zoektermen staan vast ingesteld, maar er is altijd maatwerk mogelijk. 

De bekendmakingen en ruimtelijke plannen worden weergegeven door middel van een icoontje op de kaart. De verschillende icoontjes geven verschillende soorten bekendmakingen neer. Als u op een icoontje klikt komt u direct terecht bij het perceel of gebied waarop dit icoontje betrekking heeft, en nog eens klikken brengt u bij de tekst van de officiele bekendmaking. 

U heeft ook nog de keuze uit verschillende ondergronden, inclusief een ondergrond waarop de bestemmingsplannen staan ingetekend, en een ondergrond waarin de kadasters staan aangegeven. Een handig tooltje stelt u dan ook nog in staat om afstanden en oppervlaktes te meten.  

Tenslotte: u kunt bepalen hoe lang u terug wilt gaan in de tijd. Ons tijdfilter gaat terug tot 60 dagen Zo bent u altijd up to date en is de kans dat u een ontwikkeling op het gebied van ruimtelijk ordening mist, nihil.  

[ GEMAKKELIJK EN SNEL INFORMATIE VANUIT UW PERSPECTIEF ]

CONTACT

Inspecter B.V.
Mauritsweg 22
6171 AH Stein

06 505 23 642
weetwaarde@inspecter.nl

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht.