Bekendmakingen in excel en kml

Als u bij ons een abonnement neemt op onze dienst voor gemeentelijke bekendmakingen, kunt u kiezen tussen 2 formaten: Excel en KML, en onze ProViewer.

Kiest u voor het Excel en KML formaat, dan krijgt u wekelijks een overzichtelijk excel file. In feite twee files: één met alle bekendmakingen in het door u ingestelde gebied of gemeent. Een tweede file met de bekendmakingen gefilterd op uw zoektermen. Zo kunt u snel de voor u relevante informatie op het gebied van ruimtelijke ordening scannen, en altijd ook voor een uitgebreider onderzoek alle bekendmakingen inzien. De excel data worden ook in KML geleverd, zodat u de data kunt publiceren op Google Maps. 

In het excel file kunt u klikken op de bekendmaking, en dan komt u bij de officiële tekst van de bekendmaking, zoals door de overheid gepubliceerd. De Excel en KML lijst met ruimtelijke plannen wordt u eenmaal per week, per mail aangeleverd. U kunt de lijsten ook vaker of minder vaak krijgen, dat hangt er natuurlijk ook van af hoeveel gemeentes en daarmee: hoeveel data u elke week wilt bekijken. Kortom, u krijgt volledig inzicht in de door u gewenste data, op de manier zoals u dat uitkomt. 

Het aantal zoektermen dat u kunt inzetten zijn in principe onbeperkt. De zoektermen worden in overleg met u opgesteld, en kunnen indien nodig ook naderhand worden aangepast. Het goed filteren van de bekendmakingen blijft maatwerk! 

Indien u interesse heeft in deze vorm van analyse van ruimtelijke plannen van de overheid, neem dan contact met ons op. Op de contactpagina staat ons telefoon nummer. U kunt natuurlijk ook het contact formulier invullen. 

[ GEMAKKELIJK EN SNEL INFORMATIE VANUIT UW PERSPECTIEF ]

CONTACT

Inspecter B.V.
Mauritsweg 22
6171 AH Stein

06 505 23 642
weetwaarde@inspecter.nl

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht.