bekendmakingen

Bekendmakingen in Excel en KML

Inspecter levert u alle bekendmakingen in de gemeentes van uw keuze of gewoon in álle Nederlandse gemeenten. Desgewenst filteren wij de bekendmakingen op uw zoektermen, zodat u zelf geen tijd kwijt bent aan het scheiden van het kaf van het koren. Inspecter is heel precies: onze SLA garandeert 95% van alle bekendmakingen op dag 1 – ook als de gemeente vergissingen heeft gemaakt, of niet-volledige bekendmakingen publiceert. Op dag 5 garanderen wij 100%.

Op de bekendmaking kunt u doorklikken, u komt dan direct in de officele tekst van de bekendmaking. Voor een betere en snellere acquisitie van nieuwe locaties en voor beheersvraagstukken en identificatie van risico’s – een ideaal tool!

 

Bekendmakingen in proviewer

Wij publiceren onze bekendmakingen ook op onze eigen ProvViewer omgeving. een super gebruiksvriendelijke viewer, waar u kunt inzoemen, uitzoemen, zelf wilt bepalen hoever u in de tijd terug wilt gaan. U kunt kiezen uit verschillende ondergronden, zoals bijv. een kadastrale perceelkaart. U kunt alle afstanden en oppervlaktes op de ProViewer meten, plus als u op een perceel klikt, komt u in de bag omgeving. en van daaruit kunt u dan ook doorschakelen naar google earth.

En ook hier geldt: volledigheid en correctheid. Wij hebben 100% dekking, bestrijken alle gemeentes, en hebben altijd correcte informatie.

 

Onze services

alertservice

Wij stellen voor u een straal in rond een object, en geven dan alle bekendmakingen in die straal weer. Mocht u de straal, of de filters, of de frequentie waarmee u mededelingen ontvangt, willen veranderen: geen probleem, ons systeem is volledig flexibel.

En ook hier geldt: wij leveren alle bekendmakingen, van alle Nederlandse gemeentes, en zijn daarbij volledig en correct.

 

gis en dataverrijking

Inspecter is een data platform voor vastgoed data. Wij bieden meer data dan alleen bekendmakingen, maar kunnen overheidsdata en uw eigen data opnemen op onze viewer. 

Wij zijn de spin in het web, en wij geloven dat met onze eigen viewer, en onze unieke database technologie de sky the limit is.

Wij gaan van big data naar smart data. Want na de stoomlocomotief, electriciteit, de groene revolutie en het internet is big data de volgende grote productiviteitsslag voor de wereld.                     

bestemmingsplanarchief

We doen er niet moeilijk over: we hebben alle digitale bestemmingsplannen! Volledig en correct, weergegeven in het officiele formaat waarmee ze werden bekendgemaakt.

Onze data worden gebruikt tot in de Hoge Raad. Bijzonder interessant voor een ieder die zich bezig houdt met de geschiedenis van publieke plannen, in de eerste plaats natuurlijk de advocatuur en de rechterlijke macht!                                                                

 

CONTACT

Inspecter B.V.
Mauritsweg 22
6171 AH Stein

06 505 23 642
weetwaarde@inspecter.nl

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht.