Alertservice: alle bekendnmakingen rondom uw object

 

Met de Alertservice krijgt u een pushmail wanneer er iets dat u wilt zien, rondom uw object of objecten gebeurt. We stellen uw zoektermen in, trekken de straal om uw object, en u krijgt automatisch een pushmail wanneer er de overheid een bekendmaking publiceert die binnen deze zoektermen valt. In feite is dit een variatie op de Excel en KML bekendmakingen en de ProViewer, met dien verstande dat u bij de Alertservice heel precies het gebied kunt afbakenen waarover u alles wilt weten.

De alertservice kan dan ook in beide formaten worden aangeleverd, dus zowel in Excel als in de ProViewer. Alle drie applicaties zijn gebaseerd op een correcte en volledige weergave van alles wat er gebeurd op het gebied van bekendmakingen en wijzigingen van bestemmingsplannen.

De meest gebruikte toepassing van de Alertservice is op het gebied van het beheren van vastgoed. Het gaat vooral om het voorkomen van risico’s zoals bijvoorbeeld de concurrentie die een filiaal in de buurt opent, of het veranderen van het parkeerplan, of bijv. uitvoeren van werkzaamheden waardoor uw toegankelijkheid vermindert. Gemeentes zijn niet altijd even duidelijk in precies aangeven waar het om gaat. En soms schuilt het risico in een klein hoekje … We zien ook bij franchiseondernemingen dat de franchisegever toch ook (soms noodgedwongen) een rol moet blijven spelen bij het beheren van de risico’s uit de omgeving van de locaties.

Het is dan prettig als je tijdig wordt geïnformeerd, zodat je tijdig om opheldering over bepaalde ruimtelijke plannen kan vragen. Onze klanten weten op deze manier hele belangrijke risico’s te weren – risico’s die heel veel geld kunnen kosten als je niet op tijd bezwaar aantekent of actie onderneemt. 

 

 

 

 

 

 

 

[ GEMAKKELIJK EN SNEL INFORMATIE VANUIT UW PERSPECTIEF ]

CONTACT

Inspecter B.V.
Mauritsweg 22
6171 AH Stein

06 505 23 642
weetwaarde@inspecter.nl

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht.